SPONZORJI PDF Natisni E-pošta

Naši sponzorji: 

Naši motivi in želje:

Ugotavljamo, da se v zadnjih letih zanimanje za konjeniški šport povečuje. S povečanjem zanimanja za šport, so se pojavile tudi potrebe po dodatni ponudbi in dvigu kvalitete storitev. Trudimo se, da svojim članom ponudimo kar največ. Na vas se obračamo s ponudbo za sodelovanje. Da bi dvignili raven naših storitev, potrebujemo tudi vašo pomoč. Kot vsaka druga dejavnost, je tudi naša povezana s stroški. V želji po izboljšanju kakovosti opravljanja naše dejavnosti, čemur seveda brezpogojno sledi povečanje stroškov, se na vas obračamo s prošnjo, da nam pri tem pomagate – skupaj nam bo zagotovo uspelo. Kakšni so naši cilji?

1. V prvi vrsti je naš namen povečati obseg jahalnih šol, da bi čim večjemu številu naših in vaših otrok ter ostalih družinskih članov omogočili sodelovanje v, po našem mnenju, enem najlepših športov oziroma oblik preživljanja prostega časa. Za dosego tega želimo priskrbeti dodatno število konjev in urediti tudi prostore za njihovo namestitev. Trenutne kapacitete so skoraj zapolnjene.

2. Neposredno s samim jahanjem je seveda povezana kvalitetna oprema konja in samega jahača. Dotrajano opremo želimo zamenjati z novejšo, varnejšo ter kvalitetnejšo.

3. Da bi bilo samo jahanje kar se da udobno in polno užitkov, želimo poskrbeti za kvalitetne jahalne površine. Redno je potrebno na peščeno jahalno površino navažati večje količine novega peska, medtem ko je ograjen prostor za jahanje (maneža) redno potreben nanašanja nove podlage (oblancev). V poletnem času je potrebno jahališča namakati, kar pogojuje izgradnjo večjega namakalnega sistema.

4. Da bi bila naša ponudba še bolj raznolika in bi lahko omogočili našim jahačem udejstvovanje v tekmovalnem športu – preskakovanju zaprek širom po Sloveniji, želimo nabaviti ustrezno konjsko prikolico.

5. Načrtujemo postavitev mehanske sprehajalne naprave, ki bo namenjena segrevanju/ohlajevanju konj, kot tudi rehabilitaciji poškodovanih konj.

6. Na koncu pa smo si zadali še en pomemben cilj – postavitev pokritega jahališča oziroma hale za jahanje, ki bo omogočila jahanje ob vseh vremenskih razmerah. Seveda predstavlja ta jahalnica daleč največji finančni zalogaj.

 

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
ultrahosting Exchange Hosting